video
  • SOM AUDIT CONCEPT
  • PASSIÓ PER L'AUDITORIA

Auditoria de ComptesRevisions LimitadesInformes PericialsInformes EspecialsJustificació de Subvencions

QUÈ FEM?

Som Audit Concept

Auditoria alternativa als Big Four

S

om una empresa formada per un equip d’auditors professionals amb una sòlida experiència, en la realització d’auditories financeres i altres serveis relacionats, de més de 25 anys.

Els nostres clients són fonamentalment petites i mitjanes empreses que necessiten un servei d’auditoria àgil i proper, amb un grau molt alt d’implicació.

Factors com la confidencialitat, la independència i l’experiència dels seus professionals, combinats amb el ferm compromís de servei i atenció al client, resulten fonamentals.


Auditoria en Tarragona, audit concept

 

Més Sobre Nosaltres

QUEREMOS CREAR OPORTUNIDADES PARA LAS EMPRESAS UNA VEZ LOGRADO QUE SU INFORMACIÓN FINANCIERA SEA DE CONFIANZA Y TRANSPARENTE

- Mariano Herráiz -

Serveis

Realitzem auditores de qualitat amb un ventall molt extens de clients amb els estàndards de transparència, qualitat i confidencialitat que exigeix la normativa actual.

  • 9 Equip
  • 689 Auditories realitzades
  • 28 Mentoring
  • 42 Te verd per projecte

Auditoria a preus raonables és possibleDemanar Pressupost

Equip

El nostre equip humà es compon de 8 persones. Tots som Economistes o Llicenciades en Administració d'Empreses. Els 2 socis són auditors de comptes inscrits en el ROAC i professors associats de la Universitat Rovira i Virgili.

MentoringNos encanta viajar porque es un ejercicio de tolerancia, paciencia, audacia y perspicacia

- Jacqueline Rinjsburger -Contacte

Ens vols conèixer? O saber més sobre nosaltres? Truca'ns o escriu-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte amb tu de seguida.

    audit@auditconcept.es
    Rambla Nova 96, 1- 1ª, Tarragona, Espanya